Wat gaat het worden, vanille of ga je voor de chocolade biscuit? Dan komt de volgende stap, het kiezen van de heerlijke vullingen.

Alle vullingen zijn vers gemaakt met verse ingrediënten. In het seizoen maak ik gebruik van vers fruit, bijvoorbeeld in de zomer verse aardbeien.
U kunt ons een mail sturen met uw wensen. Wilt u liever een afspraak maken dan kan dit natuurlijk ook. Bekijk hieronder de mogelijkheden en de daarbijhoorde prijzen.


Prijzen

Algemene voorwaarden

Er zijn in principe geen vaste prijzen voor een complete taart, omdat elke taart die ik maak uniek en elke keer weer anders is. Ik kan vrijblijvend een offerte aanbieden, waarbij ik rekening houd met je persoonlijke wensen en het thema van de taart.
Voor suikerbloemen, geboetseerde figuren, puzzelplaatjes en overige extra decoraties en stapeltaarten zullen extra kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het maken van de decoratie. Nadat duidelijk is welke decoratie gemaakt moet worden, kan ik pas de prijsopgave compleet maken.


Taart

Basistaart bestaat uit een heerlijke luchtig biscuit, met twee lagen gevuld, waarvan 1 maal banketbakkersroom , luchtige vanille crème of een bavaroise en 1 maal vruchtenconfituur. Dit is inclusief simpele decoraties op de taart en een klein boetseerwerkje van fondant. Voor grotere of meerdere boetseerwerkjes wordt een meerprijs berekend, afhankelijk van aantal en moeilijkheidsgraad.
Prijs van de decoraties is afhankelijk van aantal en moeilijkheidsgraad.


Bruidstaart

Bruidstaart bestaat uit een heerlijke luchtig biscuit, met twee lagen gevuld, waarvan 1 maal banketbakkersroom , luchtige vanille crème of een bavaroise en 1 maal vruchtenconfituur. Dit is inclusief simpele decoraties op de taart en een klein boetseerwerkje van fondant. Voor grotere of meerdere boetseerwerkjes wordt een meerprijs berekend, afhankelijk van aantal en moeilijkheidsgraad.

Bruidstaarten worden vanaf € 2,95 per persoon gemaakt. (Minimaal 10 personen)

De meeste vullingen zijn bij de prijs inbegrepen, met uitzondering van de bewerkelijke vullingen.
Prijs decoraties afhankelijk van aantal en moeilijkheidsgraad.


Cupcakes

**Cupcakes vanaf € 1,50 per stuk
Cupcakes leverbaar in verschillende smaken, op aanvraag gevuld met vruchtenjam of chocoladestukjes, nootjes etc.
Prijs decoraties afhankelijk van aantal en moeilijkheidsgraad
** Minimale afname vanaf 6 stuks.

Weet u niet welke smaken goed te combineren zijn? Ook dat kan ik me heel goed voorstellen; mail of bel voor adviezen bij de keuze van verschillende smaak combinaties, ik help u de lekkerste combinatie voor uw (bruids) taart te kiezen!
TIP: Trouwt u in de zomer, houdt dan rekening met de kans op warme dagen, geweldig voor de trouwerij, maar sommige taart vullingen zijn gevoelig voor warmte en kunnen bederven en zuur worden door de warmte. Dit zijn o.a. alle bavarois vullingen, omdat deze met slagroom worden bereid. Houdt u hier a.u.b. rekening mee met het kiezen van de vullingen.